Home » Boards » Wing Sup 6'6
Sale!

Wing SUP 6'6

€ 2.585,00 € 2.375,00

Wing SUP 6'6

€ 2.585,00 € 2.375,00

WING SUP 6’6  (195cm)

Wil je snel en gemakkelijk leren, dan is dit board waar je mee start. De lengte en het volume zorgen voor een stabiel platform dat het gemakkelijk maakt om voortgang te boeken in de golven met supfoil of wingfoil, of op vlak water natuurlijk. Het is ook het perfecte board voor zwaardere riders in alle omstandigheden. Meerdere verstevigde voetband posities zorgen voor een perfecte plaats van de voetvanden voor riders die voor jumps willen gaan. 

 

De range van sup foil boars is ontwikkeld om de rider een lichtgewicht, stabiel en manouvreerbaar board te geven. Er is speciale aandacht besteed aan de volume verdeling, waardoor het board stabiel is op het water, maar gegelijkertijd makkelijk paddelt en makkelijk take off heeft door de speciale bottom shape. 

 

Constructie

De constructie is doordacht om te kunnen omgaan met grotere foils en de krachten die daarbij komen kijken. Er is gebruik gemaakt van een dual carbon stringer systeem, een volledige inegra sandwich box versteviging en een volledig driedubbele carbon inegra pvc sandwich op het deck en de rails. Het resultaat is een uitermate stijf en licht board. 

 

Afmetingen: 

6’6 x 30 1/2" x 5"
Volume: 132L
Gewicht: 7.25 KG

*Wordt geleverd met een heavy duty boardbag, een traction pad en een verstelbare tail kick.
*Voetbanden zijn los